Poziv za prijavu na informativnu radionicu u okviru Javnog natječaja za financiranje projekta u području pružanja podrške pri uključivanju osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo

Dana 21. listopada 2024. godine održat će se informativna radionica u okviru Javnog natječaja za financiranje projekta u području pružanja podrške pri uključivanju osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo 

Radionica će se održati 21. listopada 2024. godine u online formatu s početkom u 10:00 sati.

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije kao Upravljačko tijelo Fonda za azil, migracije i integraciju, Fonda za unutarnju sigurnost i Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike poziva sve zainteresirane prijavitelje na sudjelovanje u online informativnoj radionici koja će se održati u svrhu pružanja informacija o osnovnim propozicijama natječaja, formalnim uvjetima natječaja i natječajnoj dokumentaciji, procedurama i načinima prijave na natječaj, kriterijima i općim ciljevima natječaja te pravovremene pripreme za prijavu na Javni natječaj za financiranje projekta u području pružanja podrške pri uključivanju osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo.

Online informativna radionica održat će se 21. listopada 2024. godine od 10.00 do 12.00 sati, a tehnička provjera počinje u 09:30 sati.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do 17. listopada 2024. godine do 16:00 sati. Kako bi se prijavili na radionicu popunite online prijavni obrazac.

Svim registriranim sudionicima poveznica za sudjelovanje bit će dostavljena u petak 18. listopada 2024. godine nakon 14:00 sati.

Sažetak radionice kao i odgovori na postavljena pitanja tijekom radionice bit će objavljeni na ovim mrežnim stranicama u najkraćem roku nakon održavanja online informativne radionice.

Pisane vijesti