Uvjeti korištenja

Korištenjem internetske stranice Sektora za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Internetska stranica Sektora za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije namijenjena je približavanju informacija o aktivnostima i poslovima iz djelokruga Samostalnog sektora za schengensku koordinaciju i fondove  Europske unije javnosti. Naš cilj je dostupnost cjelovitih, točnih i ažuriranih informacija.

Sektor za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internetske stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Sektor za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije, u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja bi na bilo koji način nastala uporabom ili zlouporabom sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Odricanjem od navedene odgovornosti Sektoru za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljen na internetskoj stranici, ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Iako Sektor za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja internetske stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Sektor za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu internetske stranice Sektora za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije na druge stranice.