Održana radionica na temu pripreme i provedbe projekata za ISF Police

  • Slika /slike/Valbandon_radionica_2016/Valbandon_naslovna_final.jpg
  • Slika S lijeva: Krešimir Perović, Joško Dorić, Dražen Vuleta, Marija Bezer i Tomislav Jolić
  • Slika
  • Slika
Samostalni sektor za schengensku koordinaciju i projekte Europske unije je za potrebe Uprave kriminalističke policije i Uprave policije od 14. do 16. prosinca 2016. godine u UJ Valbandon organizirao radionicu pod nazivom „Priprema i provedba projekata Instrumenta za financijsku potporu policijskoj suradnji, sprječavanju i suzbijanju kriminala i upravljanju kriznim situacijama" u sklopu nacionalnog programa Fonda za unutarnju sigurnost.
Radionicu za 17 sudionika iz navedenih Uprava vodili su Dražen Vuleta, ovlašten za obavljanje poslova voditelja Službe za projekte Europske unije Samostalnog sektora za schengensku koordinaciju i projekte Europske unije, Tomislav Jolić, voditelj Odjela za izvršenje proračuna Uprave za materijalno-financijske poslove i Marija Bezer, voditeljica Službe za nabavu odore, roba i usluga Uprave za materijalno-financijske poslove.  
Fokus radionice bio je na pripremi projekata na primjeru, planiranju proračuna, javnoj nabavi i popunjavanju zahtjeva za naknadu plaćenih troškova.
Radionici su prisustvovali i pomoćnik ministra za materijalno-financijske poslove Joško Dorić i Krešimir Perović, ovlašten za obavljanje poslova načelnika Sektora za schengensku koordinaciju i projekte Europske unije.


Novosti