Održana radionica na temu pripreme i provedbe projekata za ISF Borders and Visa

Slika /slike/Radionica.jpg
Samostalni sektor za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije je za potrebe Uprave za granicu i Ministarstva vanjskih i europskih poslova od 1. do 3. ožujka 2017. godine u UJ Valbandon organizirao radionicu pod nazivom „Priprema i provedba projekata Instrumenta za financijsku potporu za vanjske granice i vize" u sklopu nacionalnog programa Fonda za unutarnju sigurnost.
Radionicu za 19 sudionika iz navedene Uprave i MVEP-a vodili su Dražen Vuleta, ovlašten za obavljanje poslova voditelja Službe za fondove Europske unije Samostalnog sektora za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije, Tomislav Jolić, voditelj Odjela za izvršenje proračuna Uprave za materijalno-financijske poslove i Marija Bezer, voditeljica Službe za nabavu odore, roba i usluga Uprave za materijalno-financijske poslove.  
Fokus radionice bio je na pripremi projekata na primjeru, planiranju proračuna, javnoj nabavi i popunjavanju zahtjeva za naknadu plaćenih troškova.
Radionici su prisustvovali i pomoćnik ministra za materijalno-financijske poslove Joško Dorić i Krešimir Perović, ovlašten za obavljanje poslova načelnika Sektora za schengensku koordinaciju i fondove Europske unije.

Novosti